TMW
     

Sport


De ‘buitenwereld’ is een gegeven. Het is aan onszelf hoe we daarmee omgaan en in hoeverre we die op ons laten inwerken. Met een goede conditie wapen je jezelf fysiek en mentaal tegen een overdosis aan prikkels en stress. Een goede conditie verhoogt de weerstand, versterkt het immuunsysteem en verbetert het herstellend vermogen na ziekte of blessure. Met een goede conditie is het makkelijker ‘oud worden’ en ‘oud zijn’. Bovendien maakt het lichaam door te sporten de stofjes aan waar we blij en gelukkig van worden.  


PERSONAL COACHING:

Iedereen is anders dus er bestaat geen ‘one best way’. De meest efficiënte manier om iemand in conditie en in balans te brengen (en te houden!) is een persoonlijke aanpak die uitgaat van het individu. Vanuit een bestaand patroon creëren we vervolgens samen een nieuwe werkelijkheid over alles wat nodig is en wat niet, over motivatie en eigen verantwoordelijkheid, over bewegen en eten. Kortom, we verkennen alle mogelijkheden om het leven zo fit en gezond tegemoet te treden. 

Je conditie opbouwen kan bij ons op verschillende manieren. Het kan in een groep, maar ook als individu. De volgende services kunnen wij aanbieden:

 

·      Groepslessen (aerobics hi-low, bbb, spinning, aquarobics, xco en nog vele varianten) 

·      Kracht- en/of conditietraining 

-     Zwemlessen 

·      Sportverzorging en massage (NGS)

·      Basis Middelbare en Beroepsonderwijs lessen 

-     Indo Board clinic's

·      Sport specifieke trainingen 

·      Functional movement: dat kan van alles zijn. Van wandelsessies tot heel persoonlijke bewegingsplannen  
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn