TMW
     
Samenwerking met:

Indo Board

Indo Board

Over Indo Board is opgericht met de missie om het plezier en de voordelen van balansbordtraining voor iedereen mogelijk te maken. Het Indo-board (afgeleid van het woord indoor) is ontworpen om binnenshuis te worden gebruikt, zodat iedereen, van kinderen tot senioren tot professionele atleten, kan profiteren van de voordelen van balanstraining en balanceboard-oefeningen. Schrijf je in voor de clinic's, via het contact formulier. Of voor koop en advies neem contact met mij op.

Tim Schraa

Tim Schraa

Over Mijn naam is Tim Schraa, geboren in Amsterdam en daar heb ik het grootste gedeelte van mijn jeugd doorgebracht. Later ben ik naar Hilversum verhuisd voor mijn studie. Al van jongs af aan heb ik een grote liefde voor sport, beweging en gezondheid. Ik heb door de jaren heen door eigenlijk altijd met de sportwereld in contact te staan en gezien wat sport kan doen met de mens. Het karakter, de energie, het zelfbeeld, de levenskracht, alles lijkt in contact te staan met beweging. De groei van mensen om je heen die jij kan beïnvloeden door ze het plezier van sport te geven blijft iets heel bijzonders. Je bent iedere dag in controle om mogelijk levens te veranderen, je geeft mensen om je heen plezier, verrijking van lichaam en geest, een positiever zelfbeeld, noem zo maar op.

Robert van Mourik

Robert van Mourik

Over Mijn naam is Robert van Mourik (1988). Al van jongs af aan is sporten mijn grote passie. Door de jaren heen heb ik meerdere sporten beoefend, waaronder voetbal, judo en atletiek. Later ben ik mij gaan richten op fitness en voeding en heb ik mezelf hierin verder ontwikkeld. Daarbij heb ik in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het begeleiden en trainen van sporters; van beginnende sporters tot gevorderde atleten; van jong tot oud.

Family Fitness - Laren

Family Fitness - Laren

Over Fitness is geschikt voor iedereen. Of je nou 12 of 60 jaar bent, fitness is voor iedereen uitvoerbaar. Je kunt alles op je eigen niveau doen, in je eigen tempo en in je eigen tijd. Alleen of samen met een vriend(in), collega of je familie. Dat maakt fitness uniek. Het is voor iedereen geschikt.

Sport Passion

Sport Passion

Over Een sportwinkel waar je terecht kan voor een mooie en functionele outfit. Ons assortiment bestaat uit producten voor hockey, training, tennis, running en yoga. Sportkleding en sportschoenen zijn hier te vinden voor vrouwen, mannen, unisex en kinderen. Van top tot teen in de beste merken en innovatieve materialen die jouw sportuitdagingen nog leuker maken. Een mix van functioneel en lifestyle.

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn